Voorjaarscompetitie junioren

Onze competities worden door de KNLTB georganiseerd en zijn vooral gericht op het wedstrijdelement. De voorjaarscompetitie start begin april. Van alle wedstrijden, wordt (ongeveer) de helft thuis gespeeld.

De voornaamste kosten bestaan uit:

  • de KNLTB bijdrage
  • de kosten voor ballen voor de thuiswedstrijden.

Seniorteams betalen een hoger tarief (€ 90,00) dan jeugdteams (€ 45,00). Jeugdteams leveren hun ballen weer in na de competitie voor hergebruik tijdens jeugdtoernooien.
Inschrijven kan d.m.v. het inleveren van een inschrijfformulier (uiterlijke datum staat vermeld op de website en op het inschrijfformulier). Inschrijfformulieren zijn te downloaden van de website en komen ook in het Spinhok te liggen.
Senioren schrijven teams in maar je kunt je ook individueel inschrijven. De Competitie coördinator zoekt naar een geschikt team als een senior zich individueel opgeeft en zorgt voor de indeling in de juiste klasse. De Jeugd schrijft individueel in en de teamindeling wordt door de commissie
Competitiezaken gemaakt in nauw overleg met de trainer. Tenniskids worden automatisch ingeschreven voor de Worl Tour. De meeste seniorenteams spelen gedurende 8 weken lang een vaste avond van 19.00 tot ongeveer 01.00 uur. Dit zijn donderdag en vrijdagavond. Er zijn ook enkele teams die op zaterdagmiddag spelen. Wedstrijden vinden zowel bij Topspin als bij andere verenigingen plaats. De KNLTB maakt deze indeling.
Op de “Captains-evening” worden de competitiemappen met wedstrijdformulieren en ballen uitgedeeld na betaling van de kosten per team. Een team bestaat uit tenminste 4 personen. Op grond van ervaring zorgen teams meestal dat zij meer spelers in hun team hebben om te voorkomen dat zij bij blessures of verhinderingen op zoek moeten naar invallers. 
De belangstelling voor de competitie is groot. Afgelopen seizoen deden er senioren- en juniorenteams mee namens Topspin. Het aantal banen is soms dus beperkt door de grote
deelname. Tot nu toe konden alle aangemelde teams deelnemen aan de competitie. De coördinator is alert en voorbereid als er te veel teams deel willen nemen op eenzelfde dag. Er zal dan in goed overleg met de teamcaptains gezocht worden naar een passende oplossing. 

Zie voor meer informatie de KNLTB site voor wijzigingen in leeftijdscatergorieën.

Opgeven bij de competitieleiders:
Harrie van den Bosch
Tel. 577221
Jacques vd Heuij (senioren en jeugd )
Tel. 576313
jpmvdheuij@hotmail.com


Tenniskids coördinator is Martijn Boeijen.

Tenues

Tijdens de competitie draagt de Topspin jeugd allemaal een competitie shirt in de Topspin stijl. Deze kun je bestellen bij onze sponsor Sport 2000 Van Neerven in de winkel in Boxmeer. Dit shirt wordt gedeeltelijk door Topspin, Van Neerven en jezelf betaald. Het shirt is rood en heeft ons logo erop gedrukt. Op dit moment is deze regeling niet van toepassing en betaal je het shirt zelf.

http://www.cybox.nl
http://brasseriedebock.nl/
http://www.speedheat.nl/maasenwaal.php
http://www.boxmeerstapijthuis.nl/
http://www.msd.nl/
http://www.inkstation.nl/
http://www.janssenbeugen.nl/
http://www.jordans.nl/
http://www.janberkvens.nl/
http://www.keesarts.nl/
http://www.langenkeukens.nl/
http://www.mvsmakelaardij.nl/
http://www.riacornelisse.nl/
http://www.tvertrek.nl/
http://www.drummerke.nl/
http://www.uwtopslijter.nl/
http://www.boladviseurs.nl/
http://www.grafisch-huis.nl/
http://www.landvancuijk.nl
https://marel.com/nl/
https://www.pubesser.nl
https://www.depiek.com
http://www.fransenautoschade.nl
https://john-repkes.nl
https://www.vanlunenadvies.nl
https://www.vanwelyoptiek.nl
https://www.sport2000.nl/nl/vind-een-winkel/details/sport-2000-van-neerven/
https://www.facebook.com/BoxmeerCambrinus/
https://www.jansenenjansen.nl/
https://www.hahebo.com/nl/
https://www.wassinkautogroep.nl/
https://kockenboxmeer.nl/
https://www.vanbonelektro.nl/
http://www.fysioronaldkorsten.nl/
https://www.sligro.nl/Vestigingen/Sligro-Nijmegen.htm
https://fysioholland.nl/fysiotherapie-boxmeer/