Tennisles / padellesAlgemene informatie

 T.C. Topspin zorgt ervoor dat haar leden kunnen genieten van georganiseerde trainingen en lessen! Onze clubtrainer, Robin Verberk, is een enthousiaste en gedreven professional en heeft een passie voor het verbeteren van het spel van onze leden. Een leuk weetje is dat Robin zelf is doorgegroeid uit de eigen jeugd.

We bieden lessen aan die zowel prestatieve als recreatieve leden ten goede komen. De focus tijdens de lessen ligt op het bevorderen van spelontwikkeling op zowel technisch als tactisch niveau, en daarnaast zal er ook aandacht besteed worden aan conditionele en mentale aspecten.    

Ons ultieme doel is om een boeiende en gezellige tennis- padelervaring te bieden, waar iedereen van kan genieten!  

Tennis: Bij ons tennisprogramma heb je twee lesperiodes van ongeveer 16 weken om naar uit te kijken, namelijk in de zomer en de winter. Of je nu een junior of senior bent, er zijn verschillende lesmogelijkheden beschikbaar. De lessen worden gegeven op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdagavond, waarbij we je indelen op basis van je spelsterkte.  

Padel: Ook voor padelliefhebbers hebben we een leuk aanbod! Met twee lesperiodes van ongeveer 10 weken in zowel de zomer als de winter, is er voldoende tijd om je padelvaardigheden te verbeteren. Onze lessen zijn gericht op senioren en bieden diverse mogelijkheden om je spel naar een hoger niveau te tillen.

De winter trainingen starten  in oktober, terwijl we de zomercyclus gepland hebben om in maart te starten. Tijdens schoolvakantieweken en op feestdagen nemen we even pauze van de lessen, zodat je kunt genieten van andere leuke activiteiten.

En maak je geen zorgen als een les niet kan doorgaan; we doen ons uiterste best om deze zo snel mogelijk aan het einde van de lesperiode in te halen.

Bij T.C. Topspin staat plezier voorop, en we kunnen niet wachten om jou te verwelkomen op de baan!

Inschrijven

Ongeveer een maand voor de aanvang van de volgende lescyclus krijgen alle leden de kans om zich aan te melden via een e-mail.

Ongeveer twee weken voor de start van de nieuwe cyclus ontvangt elke deelnemer de groepsindeling.

Om je in te schrijven, dien je in te loggen op je persoonlijke pagina met behulp van de knop "Mijn Club". Je dient daarvoor je bondsnummer en wachtwoord van de ClubApp te gebruiken. We vragen je vriendelijk om alle gevraagde gegevens volledig in te vullen.

Indien je onverhoopt een blessure oploopt, is er geen mogelijkheid tot terugbetaling.

Sportzaken TC Topspin

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 573 493

Clubhuis Topspin

Sportlaan 5
5831 DA Boxmeer

KVK-nummer

40215890