Over TC Topspin

TC Topspin is opgericht op 1 mei 1963 en wij vierden in 2023 het 60-jarig bestaan.

Voor elk wat wils: recreatief en prestatief!
Wij willen een vereniging zijn waar iedereen graag bij wil horen en zich thuis voelt. Een vereniging waar ruimte is voor recreatief en prestatief tennis/ padel en gezelligheid tijdens een heerlijke cooling-down in ons clubhuis.

Een vereniging VOOR en DOOR leden!
Wij hebben vele actieve leden, die zich medeverantwoordelijk voelen en dit laten zien door mee te leven, mee te denken, mee te organiseren en mee te beslissen. De taken zijn verdeeld in zelfstandig opererende clusters. Leden die zin hebben in een actieve bijdrage aan onze club en hiervoor (beperkt) tijd willen maken zijn zeer welkom. Laat het ons weten en we denken graag met je mee!
TC Topspin heeft notarieel vastgelegde Statuten en een Huishoudelijk reglement dat door de ALV (Algemene Leden Vergadering) is vastgesteld. Het bestuur heeft, om zaken in goede banen te leiden, reglementen vastgesteld zoals het Baanreglement, het Lesreglement en het BP-reglement (Bar- en parkdiensten).
TC Topspin is aangesloten bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en valt onder het district Oost Brabant.

E-mailadres in ledenlijst TC Topspin
Om leden optimaal te kunnen informeren vragen we je e-mailadres actueel te houden. Heb je een e-mail wat nog niet bekend is bij ons of is je e-mailadres gewijzigd, geef het dan door aan onze ledenadministratie. 

Aan de ouders van onze jongste leden het verzoek om ook bij hen een e-mailadres op te laten nemen. De jeugdcommissie heeft vaak informatie die alleen naar de jeugdleden gemaild wordt.

Clubnieuws TC Topspin
Actuele nieuwtjes worden bekend gemaakt via de KNLTB ClubApp. De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor alle tennisverenigingen. Het maakt het voor de leden gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de club. Op deze manier draagt de KNLTB ClubApp bij aan het versterken van de binding met de leden en het vergroten van de betrokkenheid bij de club.
Een tennis- of padelmaatje zoeken, een baan reserveren dit gaat allemaal via de ClubApp

Alle commissies kunnen hier hun laatste nieuws kwijt of een oproep plaatsen. Heeft u interessante informatie, stuur het naar [email protected]

Accommodatie
Topspin heeft de beschikking over een uitstekende tennisaccommodatie, die bestaat uit 11 kunstgrasbanen, 4 padelbanen, een oefenkooi en een Clubhuis. 

De jonge jeugd kan gebruik maken van een miniveldje. De banen, de oefenkooi en Clubhuis 't Spinhok zijn eigendom van Topspin.
't Spinhok bestaat uit een bar met keuken, een zitgedeelte, een vergaderruimte, opslagruimtes en dames- & herenkleedruimtes met douches en toiletten. Het paviljoen is in 1997 in gebruik genomen.
De gedeeltelijke spinvormige overkapping van het terras is in 2009 gerealiseerd. In het voorjaar van 2023 heeft onze kantine een prachtige facelift gekregen. Begin 2014 werden de toiletten gerenoveerd.
Geniet van onze heerlijke en gezellige buitensport, nodig eens vrienden uit om een potje mee te doen.

Het kan allemaal bij tennis club Topspin in Boxmeer.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 573 493

Clubhuis Topspin

Sportlaan 5
5831 DA Boxmeer

KVK-nummer

40215890