Over TC Topspin

Algemeen

TC Topspin is opgericht op 1 mei 1963 en vierden wij in 2013 het 50-jarig bestaan van TC Topspin.

Voor elk wat wils: recreatief en prestatief!
Wij willen een vereniging zijn waar iedereen graag bij wil horen en zich thuis voelt. Een vereniging waar ruimte is voor recreatief en prestatief tennis en gezelligheid tijdens een heerlijke cooling-down.

Een vereniging VOOR en DOOR leden!
Wij hebben vele actieve leden, die zich medeverantwoordelijk voelen. En dit laten zien door mee te leven, mee te denken, mee te organiseren en mee te beslissen. De klussen zijn nu wat groot en daarom zoeken we nog meer leden die zin hebben in een actieve bijdrage aan onze club en hiervoor (beperkt) tijd willen maken. Laat het ons weten en we denken graag met je mee!
TC Topspin heeft notarieel vastgelegde Statuten en een Huishoudelijk reglement dat door de ALV (Algemene Leden Vergadering) is vastgesteld. Het bestuur heeft, om zaken in goede banen te leiden, reglementen vastgesteld zoals het Baanreglement, het Lesreglement en het BP-reglement (Bar- en parkdiensten).
TC Topspin is aangesloten bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en valt onder het district Oost Brabant.

E-mailadres in ledenlijst TC Topspin
Om leden beter te informeren via e-mail hebben we actuele e-mailadressen nodig. Dus willen we het ledenbestand graag up-to-date houden. Heb je een e-mail wat nog niet bekend is bij ons of is je e-mailadres gewijzigd, geef het dan door aan onze ledenadministratie.
Aan de ouders van onze jongste leden het verzoek om ook bij hen een e-mailadres op te laten nemen. De jeugdcommissie heeft vaak informatie die alleen naar de jeugdleden gemaild wordt.
 

Spinnieuws TC Topspin
Actuele nieuwtjes worden bekend gemaakt via de KNLTB ClubApp. De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor alle tennisverenigingen. Het maakt het voor de leden gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de club. Op deze manier draagt de KNLTB ClubApp bij aan het versterken van de binding met de leden en het vergroten van de betrokkenheid bij de club.

Alle commissies kunnen hier hun laatste nieuws kwijt of een oproep plaatsen. Heeft u interessante informatie, stuur het naar info@tctopspin.nl

Accommodatie
Topspin heeft de beschikking over een uitstekende tennisaccommodatie, die bestaat uit 13 kunstgrasbanen met verlichting, een oefenkooi en een Clubhuis.
De jonge jeugd kan gebruik maken van een miniveldje. De banen, de oefenkooi en Clubhuis “Het Spinhok” zijn eigendom van Topspin.
Het Spinhok bestaat uit een bar met keuken, een zitgedeelte, een vergaderruimte, opslagruimtes en dames- & herenkleedruimtes met douches en toiletten. Het paviljoen is in 1997 in gebruik genomen.
De gedeeltelijke spinvormige overkapping van het terras is in 2009 gerealiseerd. In de zomer van 2011 heeft onze kantine een prachtige facelift gekregen. Begin 2014 werden de toiletten gerenoveerd.

 

http://www.cybox.nl
http://brasseriedebock.nl/
http://www.speedheat.nl/maasenwaal.php
http://www.boxmeerstapijthuis.nl/
http://www.msd.nl/
http://www.inkstation.nl/
http://www.janssenbeugen.nl/
http://www.jordans.nl/
http://www.janberkvens.nl/
http://www.keesarts.nl/
http://www.langenkeukens.nl/
http://www.mvsmakelaardij.nl/
http://www.riacornelisse.nl/
http://www.tvertrek.nl/
http://www.drummerke.nl/
http://www.uwtopslijter.nl/
http://www.boladviseurs.nl/
http://www.grafisch-huis.nl/
http://www.landvancuijk.nl
https://marel.com/nl/
https://www.pubesser.nl
https://www.depiek.com
http://www.fransenautoschade.nl
https://john-repkes.nl
https://www.vanlunenadvies.nl
https://www.vanwelyoptiek.nl
https://www.sport2000.nl/nl/vind-een-winkel/details/sport-2000-van-neerven/
https://www.facebook.com/BoxmeerCambrinus/
https://www.jansenenjansen.nl/
https://www.hahebo.com/nl/
https://www.wassinkautogroep.nl/
https://kockenboxmeer.nl/
https://www.vanbonelektro.nl/
http://www.fysioronaldkorsten.nl/
https://www.sligro.nl/Vestigingen/Sligro-Nijmegen.htm
https://fysioholland.nl/fysiotherapie-boxmeer/