TC Topspin Boxmeer

VOORJAARSCOMPETITIE 2024

Zoals ieder voorjaar staat er weer een uitgebreid aanbod van competities op het programma. Competities zijn zeer populair, de belangselling is groot.
We kennen landelijke competities en regionale competities. In de regionale competities tref je uitsluitend teams uit onze provincie Brabant en soms uit Limburg. In de landelijke competities kun je teams treffen verder het land in, afhankelijk van speelsterkte en aantal teams dat deelneemt. 
Competitie spelen is uitdagend en je wordt sneller beter in onze sport. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Kortom, tennis is leuker als je wedstrijden speelt! 
In de bijlage zie je het overzicht van het gehele Competitie aanbod. Dat wisselt per dag. Bij de inschrijving kies je de dag en de Competitie. De keuze moet overeenkomen met het aanbod volgens het overzicht. 

Praktische informatie

In het kort:

Tijdens de voorjaarscompetitie speel jij samen met je team 5 speeldagen op vrijdag, of 7 speeldagen op andere dagen, van begin april tot  half juni. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zeven teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander een keer thuis, de andere keer ga je bij dat team op bezoek. Het team dat na de laatste speeldag de meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen.

Speeldata

In de bijlage een overzicht van de geplande speeldata van de Voorjaarscompetitie 2024. 

Inschrijven:

De inschrijving gaat deze keer via onze website.
Op de datum 20 december komt zo meteen een Agendapunt te staan, waarmee de inschrijving kan worden gedaan. 20 december is de laatste dag van inschrijving. Aan dit agendapunt is een invulformulier gekoppeld waarop je de gevraagde gegevens moet invullen of selecteren. Het bedoeling is dat de Teamcaptain de inschrijving van het gehele team verzorgt. Het vraagt enige voorbereiding.
Gevraagd wordt:
Op welke speeldag wil je spelen? 
Aan welke Competitiesoort wil je meedoen? bijvoorbeeld HD 35+ of GD 17+ etc 
Welke speelklasse heeft jou team nu, dwz voorjaar 2023? 
Vervolgens geef je van elk teamlid nauwkeurig het Bondsnummer in en de naam.
Verzoek om de teamcaptain als eerste te noteren.
Er moeten tenminste 4 teamleden worden opgegeven. Meer mag ook.

De competitiebijdrage per team varieert en is oa.a afhankelijk van het aantal (thuis) wedstrijden.
Voorbeeld: vrijdagavond kent 5 competitiedagen en kost bij de KNLTB € 32.- Speelt een team 3 thuiswedstrijden dan komen daar de kosten van 6 blikken ballen bij a € 7.-. 
Ander voorbeeld: Een team op zaterdag dat 7 wedstrijden heeft, betaalt aan de KNLTB € 45,-. Met 4 thuiswedstrijden komen er nog 8 blikken ballen bij.
De teamcaptain krijgt achteraf de factuur om te verdelen onder de teamleden.

knltb-tennis-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf Overzicht Tennis competities voorjaar 2024.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 573 493

Clubhuis Topspin

Sportlaan 5
5831 DA Boxmeer

KVK-nummer

40215890